divendres, 21 de juliol del 2017

en el nostre cor


He de reconèixer que comença a fallar-me la memòria en recordar el dia exacte de juny en que ens vareu deixar, però això no vol dir que la resta de l'any no us tingui al meu pensament.

Segueixo tenint pendent el visitar el lloc on entre tots vàrem permetre que ens deixéssiu.

Avui, i com cada 21 de juliol us escric aquest petit missatge de record i alhora de reconeixement a uns grans companys que 8 anys després encara som molts els que us recordem. Avui tindreu els vostres homenatges a Horta, al monument de la zona 0, als monuments del parc de Mollerussa i de Lleida i les vostres famílies us acompanyaran a Tremp i també a Ametlla de Merola (Puig-reig), Pobla, Palau, Almatret i Tivissa d'on éreu fills.

Desgraciadament des que van alçar els vostres recordatoris us han seguit altres companys, d'altres cossos, d'altres regions, i la majoria d'ells també tenen el seu. Esperem que no calgui esculpir cap més pedra, plantar cap arbre ni portar cap altre ram de flors.

Entre tots hem de canviar aquesta societat que amb seu devastador comportament necessita dominar la natura i en conseqüència deixar de crear herois.

1 comentari:

Xavier ha dit...

Una correcció, el Jaume Arpa era fill de l'Ametlla de Merola, Puig-reig, on encara hi té els pares, tot i que vivia a Tremp.